Локомотив (Пловдив) все още не е приключил със селекцията, обяви спортният директор Георги Иванов вчера по време на представянето на последните две попълнения - португалецът - Диниш Алмейда и камерунецът с френски паспорт Силвен Десланд.

Първият подписа договор за 2 години, като 50% от трансферните му права остават в Монако, а левият халф-бек е със статут на преотстъпен от хита във Висшата лига на Англия Уулвърхамптън.

"Това, което сме обсъждали е, че ни трябва още един футболист. Работим по неговото привличане. Треньорът е най-важният и неговото мнение е най-водещо. Много труд и нерви е хвърлил Бурно, за да постигне този синхрон и ниво в отбора. Сега трябва да добавим класа и да надградим, за да постигнем целите си ", обяви Георги Иванов и разкри, че трансферите на Алмейда и Десланд са станали бързо, защото те не идват от случайни отбори.

Има заподозрени за мелето в Пловдив

Има заподозрени за мелето в Пловдив

"Съвсем скоро ще има задържани и събраните материали ще бъдат докладване на прокуратурата с цел преценка на вината на всеки от тях" съобщи комисар Кирков