Павел Колев е пред напускане на Локомотив (Пловдив), пише "Тема Спорт". Изпълнителният директор на черно-белите ще си тръгне от "Лаута" след само два месеца в клуба. Той дойде при смърфовете в началото на юни и веднага започна активна работа.

Една от основните причини за решението на Колев е разминавания във вижданията и клубната политика на Локо. Идването му съвпадна с преподписването на договора с основния спонсор WINBET и новата екипировка - марка Joma.

Сериозни притеснения налегнаха лагера на Локомотив (Пловдив)

Сериозни притеснения налегнаха лагера на Локомотив (Пловдив)

Ето защо

Бившият шеф в Левски и БФС вече е подал молба за напускане. До десетина дни се очаква да има развитие по темата. Павел Колев е и делегат на УЕФА за мачове от европейските клубни турнири и националните отбори.

Локомотив (Пловдив) спечели убедително последния си мач - гостуването на Локомотив (София) в "Надежда", с 4:2. Интересното е, че на следващия ден, в понеделник, Павел Колев бе забелязан на обяд в центъра на София с единия от собствениците Христо Крушарски. В популярен ресторант двамата обсъждаха неща около клуба. Не е изключено на тази среща Колев да е уведомил Крушарски за намеренията си.