Собственикът на Локомотив (Пловдивд) Христо Крушарски даде коментар относно слуховете за трансфер на Бирсент Карагарен в Левски. Нападателят Димитър Илиев също е свързван със "сините".

"Бирсент ще отиде там, където извадят торба с пари. Не виждам как той ще замени Локо (Пд) с Левски, там реалността е друга. В България сме царе на такива приказки, но да си пишат каквото искат", каза Крушарски пред "Труд". 

По отношение на капитана Димитър Илев, босът на "смърфовете" бе лаконичен, но ясен, визирайки новия му договор до 2024 година: "Димитър Илиев остава в Локомотив (Пд) до пенсия. Вече е бетониран."

Бирсент Карагарен даде съгласието си за трансфер в Левски

Бирсент Карагарен даде съгласието си за трансфер в Левски

"Сините" преговарят и с бранител от Северна Македония

В същото време бизнесменът коментира отпадането от Копенхаген след 1:1 в Пловдив и 2:4 на реванша в Дания: "Казах на момчетата, че психиката им трябва да е добра. Дадох им за пример себе си. Ако аз приемах нещата като тях и огъвах колената така, вече да съм гушнал босилека. Много се подценяваме, и те са хора, но имат по-добри бази, финансови условия и инвестиции.

Но скоро и ние ще имаме силна школа и ще е друго. Работим и психически, и физически с играчите, защото на терена е мястото, където да се покажат и продадат. Ако сам не си направиш реклама, няма кой да ти я направи."