От Локомотив (Пловдив) информираха, че днес се е провела среща между ръководни фактори в клуба и привърженици на "черно-белите". На нея е обсъждано моментното състояние на отбора, както и целите, които "смърфовете" ще преследват през пролетта.

Клубът потвърди, че доскорошният собственик Адам Сотков вече не е част от управлението на клуба, а след два месеца трябва да има Общо събрание, на което да бъде избран нов Управителен съвет.

Ето какво написаха от Локомотив (Пд):

"Уважаеми локомотивци,

Днес (30.12) се проведе среща между ръководни фактори в клуба и привърженици на отбора.

На събирането присъстваха г-н Христо Крушарски, г-н Павел Колев, г-н Венко Рахталиев и г-н Димитър Палазов.

На срещата беше внесена яснота около моментното състояние на ПФК Локомотив. Клубът ще започне отново да функционира нормално. Локомотив ще преследва класиране в Европа - през този или следващия сезон. Тимът ще разчита и на свои кадри от школата.

Г-н Адам Сотков вече не е част от управлението и не притежава акции.

След 2 месеца трябва да се състои общо събрание, на което ще бъде избран нов управителен съвет.

Към днешна дата има преговори за продажбата на един футболист. Ако сделката стане факт - подробностите ще бъдат публикувани на официалния сайт на клуба.

Работи се и по селекцията за пролетния дял от шампионата, а на първото занимание на 08.01 се очакват и няколко играчи на проби.

Строителните дейности по двата естествени терена на базата в "Тракия" продължават, като в момента се завършва изграждането на поливната система.

На раздяла всички присъстващи се обединиха около факта, че тези срещи трябва да се състоят ежемесечно.