Момчил Цветанов, който наскоро подписа с Локомотив (Пловдив) заяви, че очаква един ден отново да играе в ЦСКА. Ето какво заяви крилото на "смърфовете" пред колегите от "Спортал".

"Беше страхотно! Бяхме единни, всички искахме да успеем и да върнем по-скоро ЦСКА в "А" група. Бяхме като едно истинско семейство - треньори, футболисти, фенове. Финалът за Купата на България остава нещо много специално за мен. Дали бих се върнал на "Българска армия"? Когато Гриша Ганчев ме повика в ЦСКА, с радост ще го направя. Дали не се даде достатъчен шанс на нас, момчетата от "В" група? Така е преценило ръководството, такава политика е избрал да следва г-н Ганчев. Не мога да се сърдя", заяви Цветанов.

"В Локомотив намерих много добър колектив и съм много доволен от своя трансфер в гранда на Пловдив. Бруно Акрапович е изградил добър отбор и смятам, че е подготвил няколко изненади на Левски за първия кръг. Въобще няма да им е лесно срещу нас! В Левски да не си мислят, че ще минат толкова лесно през Локомотив.

Момчил Цветанов: Разбрах, че това да бъдеш "стойкаджия" не помага, ако искаш да имаш бъдеще във футбола

Чико Цветанов: Разбрах, че това да бъдеш "стойкаджия" не помага, ако искаш да имаш бъдеще във футбола

"Много се радвам, че се стигна до трансфера в Локомотив (Пд)"