В пловдивския Локомотив са изправени пред много сериозна дилема. "Черно-белите" ще трябва да решат дали ще ползват Милош Петрович за гостуването на Ботев (Враца), съобщава "Мач Телеграф"

Защитникът бе заменен принудително още през първата част при несполуливия за "смърфовете" мач срещу Левски. Тогава Найджъл Робърта го удари неволно с коляно в главата.

Прегледите, които бяха направени на Петрович, показаха, че няма комоцио, но е засегната скулата му. Добрата новина е, че няма счупване, което би го извадило за дълго време от строя.

Все пак последната дума ще има лекарят на тима. Петрович е почти незаменима част от защитната тройка на "черно-белите", която е в основата на доброто им представяне до този момент в първенството. На "Виваком Арена - Георги Аспарухов" той бе заменен от Гомис, който обаче е сред футболистите, които може да си тръгнат от "Лаута" през зимата.

Агитката на "черно-белите" стартира поредна благотворителна акция. Този път феновете се заеха за втори път да спасяват отец Иван и хората от приюта му. За целта трябва да бъдат събрани фасул, леща, ориз, олио, оцет, сирене, кашкавал, а също и почистващи и перилни препарати, дезинфектанти, тоалетна хартия.

Желаещите да помогнат трябва да го направят на 5 декември, събота, когато ще предоставят даренията си на бариерата на "Лаута".

Георги Василев-Гочо: Не съм падал от Ботев с толкова голове, но съм ги бил така

Георги Василев-Гочо: Не съм падал от Ботев с толкова голове, но съм ги бил така

"Давайте повече на пас, затова не се получи да ги бием с над 10 гола"