Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков коментира пред "Спортал" вариантите за подновяване на първенството. Стражът сподели, че за момента при "смърфовете" няма да има намаление на заплатите, но футболистите биха били склонни на компромис. 

"Никой не може да се нагърби с точна дата. Аз лично се съмнявам, че това ще се случи в началото на май. Все пак трябва да има време и за нас - футболистите. Трябва да направим мини-подготовка, защото иначе се повишава риска от травми. Едно рязко начало на сезона би предразположило към контузии.

Ние нямаме избор. Каквото се реши - това ще е. Нашият клуб ще е облагодетелстван, ако е така, с оглед на позицията, която заемаме. Вярвам, че дори и първенството да се доиграе, то ние имаме сили да се борим за това, което искаме, а именно място в евротурнирите. 

Имаме уверението на г-н Крушарски, че засега ще се справим със ситуацията. Няма да е проблем обаче да направим компромис, ако се наложи. Някакъв временен вариант, докато се успокоят нещата. Все пак трябва да отбележим и че в нашия клуб няма скъпоплатени футболисти като в други отбори, които да вземат хиляди евро. Възнагражденията на всички при нас са почти изравнени. Ако се наложи намаляване, няма да е проблем да се разберем с г-н Крушарски", заяви Луков.

Феновете на Локомотив (Пловдив) ще помагат на най-уязвимата част от обществото

Феновете на Локомотив (Пловдив) ще помагат на най-уязвимата част от обществото

Вижте какво публикуваха "смърфовете"