Нападателят на Хебър Шейх Диаманка е в полезрението на Локомотив (Пловдив). Той бе привлечен в Пазарджик по настояване на Любослав Пенев, който може да го доведе на "Лаута".

Подобна операция ще бъде задействана, ако "черно-белите" продадат централния нападател Мичи Нтело. Към него има интерес от куп чуждестранни клубове. Локо (Пд) вече отхвърли оферта в размер на 700 хиляди евро за белгийския таран, идваща от руския Химки. От "Лаута" отрязаха и Левски за Нтело. Той обаче може да бъде продаден до затварянето на трансферния пазар. За правата му от Локо искат 1.2 милиона евро.

Хебър напусна и Георги Вълчев. Той бе използван от Пенев като централен бранител и дефанзивен полузащитник. Футболистът също е опция за "черно-белите", защото те бяха напуснати от Евандро и Мартин Райнов. Важно е обаче, че Вълчев бе изваден от първия състав на пазарджиклии малко преди финала на сезона, а причината бе инцидент на тренировка.

В момента много се спекулира, че Любо Пенев ще доведе редица футболисти от Хебър на "Лаута". Предстои да разберем дали подобно нещо ще се случи.

Локомотив (Пловдив) отказа на Левски за нападател

Локомотив (Пловдив) отказа на Левски за нападател

Даниел Боримиров на два пъти и преговярал за правата на белгийския реализатор