Ръководството на Локомотив (Пловдив) вече води преговори за разтрогване на договорите с четирима чужденци, които не успяха да оправдаят очакванията, съобщава "Мач Телеграф".

Трима от тях останаха извън групата за днешния двубой със Славия - Конър Руан, Шакил Сно и Алексий Биков. Те няма да са опция пред треньора Александър Тунчев и в последния двубой за годината срещу Ботев Враца следващата седмица.

Локо (Пд) запълни групата за Славия с юношите Видол Сейменски и Иван Сулев

Локо (Пд) запълни групата за Славия с юношите Видол Сейменски и Иван Сулев

Проблеми за Александър Тунчев

Четвъртият, който ще си тръгне от тима, е Артур Крачун. Той обаче вече се е договорил за раздялата и остава опция за състава в края на годината. Молдовецът и Биков бяха взети на пожар през лятото, тъй като Локо на практика бе останал без бранители след раздялата с Алмейда, Масоеро и Малембана след края на миналия сезон.

Далеч по-добре от тях обаче от шанса си се възползва Мартин Паскалев. Именно неговото представяне е накарало собственика Христо Крушарски отново да поиска по-голямо присъствие на млади българи в отбора му. Босът настоява хората от щаба на Тунчев и най-вече скаутът Ванчо Траянов да гледат повече мачове на дубъла и юношеските формации и да набелязват оттам таланти за представителния тим. Заръката му се изпълнява и заради нея като титуляр в последния мач започна Николай Николаев. Той обаче не се представи добре при домакинското равенство с Черно море.