Локомотив (Пловдив) започна кампания за набиране на средства, с които да бъде погасена напълно главницата към НАП, която е в размер на 188,453 лева, съобщиха "смърфовете".

"Любимият ни клуб, във времена на тежка пандемия, има нужда от вашата помощ. Публиката на Локомотив винаги е демонстрирала и показвала, че във важни моменти тя е най-силният играч. Сега е настъпил такъв момент, в който любимецът на всички "черно-бели" сърца има нужда от подкрепа и ще разчита най-много на своите фенове.

ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД стартира кампания за набиране на средства, с които да бъде погасена напълно главницата към НАП, която е в размер на 188,453 лева.

Благодарение на всички Вас и инициативите на Фенклуб Локомотив Пловдив, до този момент е събрана сумата от 9000 лева, която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените по-горе задължения.

Заедно за Локомотив! Дари сега, помогни на клуба! Нека за пореден път да демонстрираме, че заедно можем много!

Ето и следните начини, с които можете да помогнете:

- Чрез директен превод към специално създадената за кампанията сметка на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД - BG98IORT80481055795100; Моля, посочвайте като основание "Дарение" и три имена или булстат (за фирма). Ако е необходим договор за дарение, моля пишете ни на адрес: pfclokomotivpd@gmail.com

- На касите на EasyPay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание: "Дарение"

- По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd (като оставите бележка "Дарение").

Едновременно с това започва и продажбата на онлайн билети за предстоящата среща с Берое. Пропуски ще се продават през системата на Ивентим и могат да бъдат закупени на цена от 10 лева.

Билети ще се продават онлайн, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини "На Тъмно", билетна каса пред общината, Каса Маскарт - Градски дом на културата.

Георги Василев - Гочо: В Локомотив (Пловдив) липсва само едно нещо

"Ако Локо (Пд) играе всеки път като с Лудогорец, може и да стане шампион"

"ЦСКА и Левски отдавна не са това, което бяха"