Локомотив (Пловдив) победи Царско село с 1:0 в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двата тима откриха кръга с много измъчена игра, като в дълги периоди от срещата липсваха каквито и да е положения за гол.

През втората част футбол почти не се игра, след като през минута-две се стигаше до накъсвания и спорове със съдията.

ТОПСПОРТ проследи сблъсъка на живо:

Локомотив (Пловдив) - Царско село, Димитър Илиев е точен от дузпа
на живо

Локомотив (Пловдив) - Царско село, Димитър Илиев е точен от дузпа

Мачът започна в 15:00 часа

В петата минута Боруков не успя да достигне подаването към себе си, беше останал очи в очи с вратаря на гостите.

Две по-късно Риан Бидунга засече топката след статично положение и тя се озова в мрежата, но играчите на Царско село се изтеглиха добре за изкуствена засада и голът е отменен.

В 13-ата Пламен Крумов отправи добър шут от фаул, но не намери очертанията. В следващата минута се стигна до нов фаул, но този път Каса изпълни статичното положение, а той стреля над вратата. Инструкциите за смяната на изпълнителя бяха от пейката.

В следващите минути играта се накъса.

Снимка 564923

Източник: LAP.bg

Така се стигна до 38-ата, когато Локомотив получи правото да изпълни дузпа, след като шутът на Карагерен към врата е спрян с ръка!

Последва технично изпълнение на Илиев и той бе точен от дузпата. Прати топката неспасяемо ниско долу и близо до гредата.

Малко преди почивката Реди Каса шутира от разстояние, а Рейдър беше изненадан и изби в корнер.

През второто полувреме липсваха положения за гол. След час игра опасен изстрел на Томашевич мина встрани от вратата на Гуериери.

Снимка 564924

Източник: LAP.bg