Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се изправя срещу Словачко (Ухерске Храдище, Чехия) във втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Срещата е в четвъртък (22.07) от 20:00ч. на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Билетите за важния сблъсък ще са в продажба от 16 юли. Пропуски ще могат да бъдат закупени на касите на стадиона, онлайн, както и на касите на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини "На Тъмно", билетна каса пред общината, Каса Маскарт - Градски дом на културата.

Всички билети ще бъдат поименни! Всеки, който желае да се сдобие с пропуск, трябва да представи лична карта/и при закупуване!

Припомняме ви, че провеждането на спортни състезания на открито се разрешава при заетост на местата до 50% от капацитета на съответното спортно съоръжение (билетите ще са ограничен брой).

Цените са както следва:

Трибуна "Спортклуб" - 15 лева

Централна трибуна - 25 лева

Местата, посочени на билетите, ще важат за двубоя!

Касите на стадиона ще работят при следния график:

16.07 - от 12:00 до 19:00

17.07 до 21.07 - от 10:00 до 19:00

22.07 - ще бъде обявено допълнително

Абонаментните карти няма да важат за мачовете от Лига на конференциите!

Призоваваме всички зрители да спазват актуалните противоепидемични мерки - физическа дистанция от 1,5 метра и носене на маска. Вземете личните си карти, те ще бъдат поискани при влизане на стадиона. Деца до 16 години трябва да са с придружител и попълнена декларация, каквато ще има на касите и входовете на стадиона.

Крушарски: Локомотив (Пловдив) ще бъде управляван от мен и новите ми партньори

Крушарски: Локомотив (Пловдив) ще бъде управляван от мен и новите ми партньори

"В управлението аз ще имам двама представители, а те един"