Локо (Пловдив) загуби и последната си надежда да уреди документите на преотстъпените от Уулвърхемптън Джордан Греъм и Силвен Десланд. Арбитражният съд в Лозана отказа на пловдивчани да картотекират служебно двамата чужденци и така ги лиши от правото да ги ползва до края на есенния полусезон. Георги Градев представляваше пловдивския клуб и бе дал надежди, че дуото от Уулвс ще заиграе по-бързо при "черно-белите", но това няма как да се случи на този етап.

В Локо (Пд) очакват картотеки за футболистите от Уулвърхемптън

В Локо (Пд) очакват картотеки за футболистите от Уулвърхемптън

"Готови са да играят още в неделя, ако се наложи"

Греъм и Десланд обаче няма да се прибират в Англия и ще продължат да тренират на "Лаута". Уговорката между двата клуба е те да играят под наем в Локомотив до края на настоящия сезон. Почти сигурно нападателят и крилото ще бъдат картотекирани за отбора по време на зимната пауза, пише "Меридиан мач". Това означава, че те ще направят пълноценна подготовка и ще бъдат на разположение на Бруно Акрапович в средата на месец февруари, когато се подновява първенството.

Десланд е камерунец, но няма да заема място за чужденец при "черно-белите", тъй като има и френски паспорт. Преди Уулвърхемптън той е играл още за Портсмът и Бъри, както и за френския Каен.