Южната трибуна на стадион "Локомотив" в Пловдив ще бъде официално открита в предстоящия мач между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, обявиха от футболния клуб.

Новата трибуна вече има необходимите АКТ 16 и Разрешение за ползване, като на нея ще бъдат настанени както фенове на "черно-белите", така и привържениците на столичния тим, които ще бъдат в сектора за гости.

Дербито между двата тима от 12-ия кръг на Първа лига е в понеделник (2 октомври) от 20:00 часа на "Лаута", а билетите за срещата вече са в продажба онлайн. Касите пред спортния комплекс ще работят в събота и неделя от 10:00 до 19:26 часа, както и в деня на мача когато в 10:00 ще отвори Каса 1, а от 16:45 до края на първото полувреме на сблъсъка ще работят и две допълнителни каси.

Томаш ще направи поне една промяна в състава за сблъсъка с ЦСКА

Томаш ще направи поне една промяна в състава за сблъсъка с ЦСКА

Мястото на колумбиеца ще заеме юношата на Локомотив Мартин Паскалев

Цените на билетите са следните:

- Трибуна "Бесика" - 14 лева (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 7 лева);

- Южна трибуна - 14 лева (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 7 лева);

- Централна трибуна - 17 лева (за деца от 7 до 14 години и хора над 65 години - 9 лева);

Билетите за феновете на ЦСКА са цена от 14 лева и ще се продават на касите на стадион "Българска армия" от 12:00 до 17:00 часа в събота и неделя, както и на специално обособена каса на улица "Димитър Ризов" след 16:00 часа в деня на мача.

Привържениците на "червените" ще влизат на стадиона откъм булевард "Освобождение", а входът за феновете на Локомотив, които ще бъдат на Южната трибуна, ще бъде от едната страна на новоизграждащата се трибуна "Спортклуб".

От Локомотив уточняват, че специално за този мач абонаментните карти за трибуна "Бесика" ще важат и за Южната трибуна.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лева.

Всеки привърженик, който посети срещата, ще трябва да носи своята лична карта, която ще му бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона.