Няколко чуждестранни футболисти се очаква да дойдат на проби в Локо (Пд) за старта на зимната подготовка. "Мач Телеграф" съобщава, че сред тях със сигурност ще има поне двама нигерийци. Става въпрос за защитник и нападател.

Селекцията в Локо Пд продължава, макар още да няма потвърждение за сделка с ФК ЦСКА 1948 за исканите от "червените" футболисти, от които в клуба очакват сериозен приход. За пролетния дял в състава на Александър Томаш вече са сигурни нидерландецът Джовани Трупе (десен бек) и естонецът Ерик Copга (нападател). При положение, че поне Бирсент Карагарен и Матеус преминат при "червените", Локо със сигурност ще привлече и ново крило. Ако се потвърди първоначалната договорка за пакетна сделка, която да включва още Райън Бидунга и Джовани, ще се търси и нов централен защитник.

Към момента от Локо проявяват интерес към десния бек на Спортист Своге Богдан Костов, но от втородивизионния клуб искат трансферна сума. Същото се отнася и за Септември, който няма да пусне без пари левия си бек Мартин Ачков. На "Лаута" се надяват обаче, че ще успеят да вземат футболиста от лятото като свободен агент.

Локомотив (Пловдив) поздрави феновете си за Коледа

Локомотив (Пловдив) поздрави феновете си за Коледа

"Смърфовете" пожелаха светли празници