Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски се закани "смърфовете" да вземат цялото първенство. Силните му думи дойдоха след спечелената Суперкупа на България срещу Лудогорец.

"Имах предчувствие, че ще спечелим Суперкупата. Всичко е вътрешното чувство. Никога не ме е излъгало. Бях спокоен още снощи, когато дойдохме. Ние имаме 24 играчи, които са взаимозаменяеми. Моята мечта беше да вземем медал от първенството, но ни изядоха мечтите. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със стари лаври новите ще ги изместят.

Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!

Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!

Димитър Илиев се превърна в големя герой за "смърфовете"

Това е самото начало. Лудогорец е в пъти над нашата стойност и по заплати, и по всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са да минем три кръга в Европа и да скочим на всички, а каквото сабя покаже.

Взимаме следващата Купа на България и се отказвам. Някой друг трябва да поработи вместо мен. Аз ще се пенсионирам. Аз няма да се откажа от Локомотив, но ще спра да работя. Вече съм на тези години. Дано да доживея да видя да започнем да правим тренировъчната база. Теренът и стадионът ще го правя аз. Всички пари, които са дадени за стадиона ще отидат за стадиона. Един лев няма да отиде печалба за моята фирма. Мисля, че всичко ще стане. Аз съм човек реалист и мога да направя и това, което трябва да направя. Мисля, че ми се полага", каза още Крушарски.

Гонзо: Спечелихме заслужено!

Гонзо: Спечелихме заслужено!

"Трудът на футболистите бе възнаграден с гола на Митко Илиев"