Единият от двамата собственици на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е уверен в успеха на "черно-белите" довечера срещу Ботев в градското дерби.

"На играчите ще кажа само едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят как и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата", отсече бизнесменът от Аржентина, където е по бизнес.

"Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител", добави Крушарски и продължи:

Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) 1:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) 1:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

"Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора.

На всеки човек - хубав или лош, в един момент му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже наистина какво може - да стабилизира отбора и да се радваме на възможно повече победи", сподели още Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".