Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, говори пред медиите при заминаването на отбора за Дания. "Черно-белите" се изправят срещу Копенхаген в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лига на конференциите. 

"Отборът от снощи са подкарали и продължават напред. Няма проблем, всичко е под контрол. Момчетата са подготвени и физически, и психически", заяви босът.

"Аз много пъти съм казвал, че ние винаги имаме цели и тези цели от време на време ни се случват. Шансовете ни са равни, тръгваме с равен старт. Локомотив пише най-новата история на Пловдив. Това, което постигнахме последните три години, Пловдив не го е имал."

"Преговорите с Илиев бяха много лесни. Не само че задържаме един от ключовите си футболисти, а някои се опитват и да се върнат в Локомотив. Тези, които се помислиха за звезди, скоро ще слязат на земята и пак ще дойдат да се молят на Локомотив.

"На нас повече скрап не ни трябва, имаме си достатъчно таланти. Тук си се изгражда добър отбор, повече не ни трябва", заяви Крушарски по повод евентуален входящ трансфер в клуба.

Александър Тунчев: Трябва да играем освободено, за да покажем какво можем

Александър Тунчев: Трябва да играем освободено, за да покажем какво можем

"Оставането на Митко е голям плюс за отбора"