Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, в типичен стил коментира напрежението и реакциите от страна на голяма част от феновете срещу него и треньора Бруно Акрапович.

Вижте какво заяви финансовият благодетел на "смърфовете":

"Почтен човек съм и си върша работата. Искам само разбирателство и да се направи нещо. Длъжник съм само на майка си и на баща си, Бог да ги прости. Назначил съм четирима съветника, за да търсим български футболисти, и да спре да се говори, че само привличаме чужденци. Да видим какви играчи ще докарат. Докато съм в Локомотив, а това ще е още дълго, Александър Станков няма да стане треньор. Бруно Акрапович го оставете на мира, в момента съм треньор аз", заяви Крушарски.

"Тези, които вдигат плакати, да не го правят анонимно, а да направят поне нещо. Да покажат как се правят пари. Аз съм Христо Крушарски от село Говедарци и правя стадион и база и се надявам след време да дойдат и да кажат: "Ей браво на този тъпанар, направи нещо". Аз съм винаги бил открит. От село Говедарци съм и не го крия. Чакайте много изненади след 15 април. Да видим дали някои ще извадят и 2 лева", добави в типичен стил собственикът на "смърфовете".

Локомотив (Пловдив) разби Берое с 4:1

Глътка въздух за Локо (Пд) след бой над десет от Берое

"Черно-белите" с първа пролетна победа