Финансовият благодетел на Локомотив (Пд) обяви, че с навлизането на новите инвеститори, бъдещето на "черно-белите" се очертава още по оптимистично. Босът разкри и целите пред "смърфовете" за този сезон - място в групите на Лига на конференциите и шампионска титла на България. Ето какво каза той пред колегите от "Дарик" и dsport:

Предложиха Михаел Орачев на Локомотив (Пд)

Предложиха Михаел Орачев на Локомотив (Пд)

В момента играе за Созопол

"Аз съм на хладно място. На преговори и борба с една фирма, която трябва малко да помогне да спечелим европейските титли. За голяма част от феновете това е позитивна новина, но за една малка част сигурно е негативна. За тези години в Локо се нагледах на много хубави неща, а някои хора не са доволни от постиженията и искат да затънем надолу.

Локомотив има светло бъдеще. Аз винаги съм казвал, че не искам да управлявам сам, а да имам партньор Търся човек, с когото да продължим напред бъдещето на Локомотив. Никога не съм казвал, че съм онбашията на Локомотив.

Все още сме в разговори с бъдещите партньори. Те ще дават 50/50 за издръжката на отбора, малко ще увеличим бюджета и ще вдигнем целите. Те утре влизат в управата на Локомотив Пловдив. Имената им са отдавна обявени в публичния регистър.

Засега всичко е въпрос на представяне в европейския турнир и първия мач с Лудогороц. След това ще решим. Ако има сериозни оферти. Всеки човек иска да изкара малко повече пари в края на кариерата си. След като той получи добра оферта, а ние получим пари, всичко ще е окей", каза босът на Локо относно капитана на тима Димитър Илиев.

Тунчев: Джон Пол работи прилично с топката

Тунчев: Джон Пол работи прилично с топката

"Много е здрав физически"

Вратарят ще е едно от последните попълнения. От тук нататък треньорският щаб има други задачи. Локомотив ще си има собствено ръководство. Спортният елит не одобри перуанския национал. На този етап няма оферти за наши играчи.

Нашата цел е не само да се покажем, а и да се докажем. Целта ни е влизане в групите на Лигата на конференциите. Човек трябва да има цел, за да може да я постигне.

В първенството целта ни е шампионска титла. За работата никога не съм се шегувал. Като казах, че искам да сме втори, втори станахме ли. Като казах, че искам Купите, взехме ги", каза още Крушарски.

Георги Минчев: Има интерес към мен, но не зная от кого

Георги Минчев: Има интерес към мен, но не зная от кого

Не съм разбрал за нещо по-конкретно, споделя футболистът