Мартин Камбуров, посочи какво се промени в играта на Локомотив (Пд) спрямо миналия сезон. Както е известно, доста време през новия сезон "смърфовете" продължават да държат лидерската позиция в Първа лига.

"Лично според мен това, че имат една основна група от играчи, 12-13 човека, които се въртят, което им помага да бъдат във форма. Вкарват си положенията и играят доста директно. Не използват много пасове по-ширина, а играят по-атакуващо и по-директно. Същевременно са много стабилни отзад и не допускат елементарни голове", анализира бившият нападател пред "Мач Телеграф".

Според Камбуров предстоящите мачове с ЦСКА, Лудогорец и Черно море не са тежки и обясни защо мисли така. Той смята, че няма да е проблем и "черно-белите" да направят 3 равенства с по-трудните съперници.

За мен не са тежки (тези мачове, б.а). Аз вече казах, че тежките мачове за Локомотив минаха. Срещу Лудогорец, ЦСКА и Черно море са най-леките мачове, защото в тях Локо няма какво да губи, а другите трябва да натискат, за да наваксват точки. Така че и три хикса да направят в тези мачове, ще бъде супер.

За тях тежките мачове минаха. Затова трябва да играят супер освободено, да се наслаждават на играта и ако могат да трупат преднина пред останалите съперници в първенството, ще е чудесно", категоричен е той.

Камбуров: Лудогорец пак ще треперят до края на шампионата

Камбуров: Лудогорец пак ще треперят до края на шампионата

"Локо има шанс"