Капитанът на шампионския отбор на Локомотив (Пд) от 2004 година - Иван Пасков-Прасковата, коментира шансовете на "черно-белите" преди реванша в Страсбург за Лига Европа. Той е оптимист, че все още нищо не е загубено.

"Всичко е възможно. Напълно по силите на Локомотив е да елиминира Страсбург. Отборът играе вдъхновено, с настроение и почти всичко в играта се получава. Имам добро предчувствие за този мач. Най-много ме радва настроението в играта, боравят бързо с топката, подават си я добре, силни са на контраатака, стоят много добре в защита. Точно в първия мач отборът нямаше късмет с ранния червен картон и затова си мисля, че този път нещата може да се обърнат", сподели Пасков пред "Меридиан Мач".

"Нападателите са в добра форма и ще трябва да бележат. Не мисля, че ще бъде правилно отборът да се хвърля на сляпо в атака още от самото начало, не смятам и че Акрапович ще подходи така. Може би първоначално ще действа на сигурно, за да не се стигне до ранен гол за домакините, макар че и да се стигне, той не би променил кой знае колко нещата. Според мен търпеливо ще изчакат своя шанс да ударят. Митко Илиев е лидерът на този отбор и мисля, че до голяма степен от неговата игра ще зависи крайният резултат. Така че очаквам Локо да започне по-лежерно".

Христо Крушарски: С феновете на Локомотив (Пловдив) трябва да вървим заедно напред

Христо Крушарски: С феновете на Локомотив (Пловдив) трябва да вървим заедно напред

" Французите подариха само екипчета, дано това им помогне да си съберат кошницата с головете"