Вратарят на Локомотив (Пловдив) - Илко Пиргов беше избран за футболист №1 на месец юли от спортните журналисти.

"Благодаря на всички спортни журналисти гласували за мен. Като вратар работата ми е да спасявам вратата от попадения, радвам се, че успях да помогна на тима ми да продължи напред.

В последните години футболът се превърна и в статистика, събирам всякакви информация, това е важна част от подготовката ми за дузпите, когато започнат дузпите имам някакво шесто чувство, но също така играе роля шанса и късмета.

Кофе Бабоне издаде входящ трансфер на Локомотив (Пд)

Кофе Бабоне издаде входящ трансфер на Локомотив (Пд)

"Смърфовете" подписаха с Джон Пол

Бях най-малкия в махалата в която живеех, слагаха ме на вратата и така остана от детството. Сгъстеният цикъл ни попречи в началото, доста основни футболисти ни напуснаха, за да окомплектоваш един отбор е нужно време, а ние го нямахме, напуснаха ни 6 човека, ще ни трябва още малко време за стиковка, тъй като в отбрана дойдоха нови хора, в течение на мачовете ще ставаме още по-добри.

Снимка 543601

Източник: LAP.bg

Чакаме мача със Славия, те са стойностен отбор с добри изпълнители. Надявам се и с малко спортен шанс да успеем да спечелим и първа победа. Надявам се да завършим в първите три отбора в края на първенството. ЦСКА и Лудогорец имат по около 25 равностойни футболисти, при нас нямаме 25 равностойни футболисти, трудно ще се борим за титлата. Като футболист съм искал да се класирам най-напред в класирането, целта е по възможност да играем в европейските турнири.

Играем успешно срещу Лудогорец, сега в първия кръг мислите ни бяха за мачовете в Европа, с течение на времето и тренировките ще изглеждаме доста по-добре. Има разлика в класите, като ниво сме може би далеч от нивото на Копенхаген, футбола в България върви с 10-ина години след средния футбол в Европа.

Локомотив (Пд) се разделя с Парвиз Умарбаев?

Локомотив (Пд) се разделя с Парвиз Умарбаев?

Подготвя се неговата продажба

За да свалиш Лудогорец от върха трябва да направиш качествена селекция, там играят доста чужденци, те влагат огромни средства, от финансова гледна точка може би само ЦСКА ги доближава. Трудно ще ги свали някой от трона. За мен ще е чест да облека националната фланелка, нека националния селекционер Ясен Петров сам да прецени кого да повика", приключи той.