Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че "смърфовете" са най-добрият отбор от четирите останали в турнира за Купата на България и отново ще спечелят трофея. 

"Локомотив е пред финал на проекта за трибуните на стадиона. Аз не виждам причина да не се започне. При нас нещата са частични и при нас този проблем дали целият проект ще бъде готов или не не стои на дневен ред. 

Естествено ще участвам в търга за строителството на тези две трибуни. За това казвам, че ще направя и трета с тези пари. Всяка фирма, която ще участва ще сложи и печалба. Моята фирма ще работи без печалба и без никакви начисления. Само социални осигуровки и заплатите на работниците. Положението е спящо. Бруно Акрапович се прибира днес, утре се прибира Малембана. Ще изкарат карантина от 14 дни и дано до тогава се размърдат нещата. 

Предполагам, че може да се разделим и с някои от чужденците. Сега, като си дойдат ще седнем и ще вземем решение какво да правим. Ние сме направили разчета и ще издържим. Ще приберем след това пари от Лига Европа. Тази година пак ще играем и ще играем с по-голям апетит. Ще се опитаме да стигнем до групите. Такъв е разчетът и разговорът с ръководството. Вече съм казал, че второто място и купата са наши. Това ще е поредният подарък за мен, защото в Локомотив от години това не е печелено по този начин. Това ще е един мой принос за петте години работа в Локомотив. За пет години ще направя нещо, което ще се види. То се вижда. 

Локомотив ще защити купата. Като гледам четирите отбора ние сме най-добре. Запазихме си футболистите. Не се разделихме с никой. Имаме един нов нападател - Доменик Малонга, който предполагам, че ще се отчете за почивката, която изкара в тези два месеца и ще се напъне, защото той е най-свеж и най-бодър. 

Боря коронавируса с много работа. Бях един месец в Стара Загора във фабриката. Там има хигиена. Има спирт, колкото искаш. Там короната не може да съществува. Сега отивам в другата фабрика в Гърчиново (обл. Търговишко), защото имаме зор, който е по-голям от футболният. Трябва да се изкарват пари, а времето ни притиска", заяви Крушарски пред "Дарик".

Феновете на Локомотив (Пловдив) обявиха на търг уникален стъклопис

Феновете на Локомотив (Пловдив) обявиха на търг уникален стъклопис

В произведението са изброени моментите от завоюването на четирите купи в историята на Локомотив