Новият член на Управителния съвет на Локомотив (Пловдив) Лъчезар Вълканов помага и на треньорския щаб, воден от Александър Тунчев.

Представителят на поредните партньори, които Христо Крушарски намери, за да му помагат в издръжката на клуба, има опит и като фитнес инструктор. Той участва в тренировките и дава идеи за това как да се подобри физическото състояние на играчите.

"При нас всеки помага с всичко, което може. Ние сме здрав екип и всички работим целеустремено. Естествено крайната дума има треньорът. Знаете, че аз съм плътно зад Тунчев и той разчита на цялата ми подкрепа. Ако прецени, че идеите, които му се предлагат, ще са от помощ, ще ги използва. Със сигурност има и други хора, които помагат и на мен с различни съвети и анализи. Всички обаче знаете кой кара влака и кой има последната дума", коментира пред "Мач Телеграф" Христо Крушарски, който в момента е в чужбина.

Локомотив (Пд) може да изпусне куп основни футболисти

Локомотив (Пд) може да изпусне куп основни футболисти

Договорите им изтичат

Иначе поредната промяна в ръководството бе потвърдена официално след победата на Локо срещу ЦСКА на "Българска армия".

Тогава част от новите фигури в управлението гледаха мача заедно със собственика на "черно-белите". Освен Лъчезар Вълканов в новия УС на Локо са познатият Румен Руйчев и Жупвен Радиванов.

Специално във физическо отношение Локомотив е сред най-добре подготвените в България. Сериозна роля за това има интегрираната от Бруно Акрапович схема за тренировки.