Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски бе недоволен, че за пореден път в медиите се появяват спекулации относно бъдещето на треньора Александър Тунчев.

"Не мога да разбера на кой му прави кеф да стреля на тъмно в затворена стая. Накрая някой рикошет така ще го прасне, че свят ще му се завие. Бъдещето на Тунчев не зависи от мача с Левски. Разберете, че в нашия клуб царят е един и той решава. Играчите също трябва да го проумеят. Какво ще спечеля, ако сега сменя треньора? Не разбрахте ли как работя и не ви ли доказах, че моите методи дават резултат.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Искам хората ми не просто да са спокойни, а да са уверени, както в моята подкрепа, така и в силите си. Ние сме най-добрият отбор и държа да го видя в края на сезона там, където му е мястото - в тройката или с Купата на България в ръце. Аз съм човек, който търси хора за дълъг път. Доверя ли се на някога трудно може да ме откажете от него. Левски да му мислят.

Те своите промени си ги направиха и дано им потръгне. Само че от неделя нататък", коментира пред "Мач Телеграф" Христо Крушарски.

Йосип Томашевич се завръща в Локомотив (Пд)

Йосип Томашевич се завръща в Локомотив (Пд)

Интерес към него имало още от Арда и Берое

анкета

ТОПСПОРТ ви пита: Как ще завърши интригуващият сблъсък на "Лаута" между Локо (Пд) и Левски?

Виж резултати

С победа за домакините. 39.6%

Триумф за Левски и новия "син" треньор Станимир Стоилов. 29.8%

Локомотив (Пд) и Левски ще завършат при равен резултат. 14.4%

Нямам представа, но очаквам здрава битка в Пловдив. 4.3%

Далеч по-интересен се очертава да бъде столичният сблъсък между ЦСКА и Славия. 11.9%