Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира наказанието на клуба заради расизъм, концесията на "Лаута" и амбициите, които тимът ще преследва в първенството.

Езе: Оставам лоялен към Локомотив (Пд)

Езе: Оставам лоялен към Локомотив (Пд)

"Измислици са, че ще преминавам в друг футболен клуб"

"Не знам този българин, който е бил в публиката от страна на УЕФА, явно той е забравил отдавна българския. Думата "ууу" да ви звучи като маймунски звук. Този човек явно е стоял на някакво клонче. Заявихме "Васил Левски" за следващия кръг, защото на "Лаута" приключихме. Подали сме жалба срещу УЕФА.

Никога не съм се отказвал от концесията. Водил съм достатъчно разговори. Имахме една уговорка с кмета. Има договорки, приказки и предусловия. Казах им, че офертата не ме устройва. Откъде ще спечеля аз 35 милиона за 35 години? Мисля, че трябва да има преразглеждане на офертата на концесията. Ботев се сърдят, но ние тръгнахме заедно.

УЕФА наказа Локомотив (Пловдив)

УЕФА наказа Локомотив (Пловдив)

Затвориха сектор на "Лаута"

Мисля оттук-нататък ние да си вървим солово. Аз съм външен човек и явно в Пловдив е като в Сърбия. В Сърбия никога не приемат чужденец да ти е началник. Чувствам се чужд там. То си личи по посрещане и изпращане.

Снимка 428607

Източник: LAP.bg

Не съм спрял дотук. Отборът ще върви напред. Набрали сме скорост и оттук нататък ще мачкаме наред. Като гледам май всички ще ни дишат във врата. Гледайте мачовете с отворени очи, а не с черни очила. За мен сега най-основната цел е да треснем тия зад мен".

Локомотив (Пд) без две от големите си звезди за реванша със Страсбург?

Локомотив (Пд) без две от големите си звезди за реванша със Страсбург?

Проблем с издаването на виза имат Стиван Езе и Парвиз Умарбаев