Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова феновете да гледат мачовете на отбора и да не му се бъркат в работата.

"Всичко си е нормално. Машината си върви и я стягаме. Феновете да си гледат мачовете и да не се бъркат там, където им е работата", коментира Крушарски.

Фенове прекъснаха вечерната тренировка на Локомотив

Ядосани "смърфове" обградиха футболистите на Локо

Привържениците недоволни и от старши-треньора Войнов

"Мисля, че нещата са нормални и ще се нормализират още повече. Лошото е, че това се повтаря вече трета година - този начин на действие. Мисля, че ще разберат, че вече не може. Кой каквото си е надробил, това ще си сърба. Казвам до три пъти, четвърти път няма. Трябва да има ред. Без ред няма да стане. Само да ревем и да плачем, че този или онзи ни е виновен, че съдиите ни пречат, че Киро ни пречи, не виждам от това нищо. Всеки сам трябва да оправи своята кошара", добави собственикът на Локомотив Пловдив.

Дани Кики пред изненадващ трансфер в Левски

Левски приютява изгонената звезда на Локо (Пд)

"Сините" го взимат, ако разтрогне договора си със "смърфовете"

"За тото абсолютно не може да се говори. Има други пипала, които се опитват да играят. В Локомотив винаги е имало раздори. Виждам тези неща. Отдавна съм тръгнал по пътя, по който трябва да се върви", продължи шефът на пловдивския клуб.

"Мисля, че намерихме заместник на Камбуров, който от неделя трябва да играе.

Кики сам си пожела да напусне Локомотив, значи толкова е локомотивец. Нека изпълни това, което си е пожелал пред всички в автобуса. Назад връщане няма. Който иска, който не иска да лови пътя. Докато съм аз в Локомотив, Воин Войнов ще бъде треньор. Той е доста добър треньор, психолог и човек. Той не заслужава това отношение. Няма да допусна това, което се случи с Илиан и с Едо. Няма да го допусна. Пари ми трябват, а не акъл. Само да си приказваме и да се заплашваме, няма да стане", каза още Христо Крушарски.

Официално: Халед Аяри подписа с Локомотив (Пловдив)

Официално: Нападател подсили Локо (Пд)

Футболистът пристига на "Лаута" като свободен агент