Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира предстоящото градско дерби с Ботев. Битката за Пловдив е днес, от 17:30 часа, на "Лаута".

"Отдавна съм казал, че аз от един или друг резултат не се влияя. Целта е да развием отбора и отделните играчи. Да започнат повече хора и клубове да се интересуват от нашите футболисти.

Говорих доста пъти с Бруно и съм спокоен за дербито. Направихме всичко възможно да си подковем магарето и да сме пределно мотивирани. Искам да покажем играта от мача с Лудогорец. Ако това се случи, съм сигурен, че ще спечелим и ще зарадваме всички, които ни подкрепят.

Христо Крушарски: Дайте ми пари, а не акъл! Животът е сладък в Локо (Пд)

Крушарски: Дайте ми пари, а не акъл! Животът е сладък в Локо (Пд)

"Лига Европа ще е добре дошла за нас"

Не спирам да работя. Затова не съм близо до отбора. Имам и други задачи и неща за вършене. Парите не падат от небето и трябват усилия, за да се изкарат. Локомотив обаче е стабилен, мога да ви гарантирам. За пореден път ще осигурим и отлични условия за зимна подготовка.

Аз съм сигурен, че в крайна сметка ще успеем да се преборим за място в първата шестица. Заслужаваме го. Доста пъти се случи да ни ограбят, или да нямаме късмет, но който работи сериозно винаги бива възнаграден. Играчите трябва да знаят и да вярват в това, както аз вярвам на тях", обяви пред "Меридиан мач" Крушарски от Аржентина.

Крушарски от Буенос Айрес: Тук е страшно, всички се чудят кога ще играят Ривър Плейт и Бока

Крушарски от Буенос Айрес: Тук е страшно, всички се чудят кога ще играят Ривър Плейт и Бока

"Има полицаи из целия град"