Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в свой стил загубата с 0:1 от Берое. Силният човек на "Лаута" не бе доволен от отсъжданията на главния рефер Станислав Тодоров, който отмени гол на "черно-белите". 

"Да е жив и здрав Мартин Камбуров, да вкарва колкото може. Той на мен не ми е нужен. Той при мен си изяде хляба. Да вкарва колкото може и това не ме притеснява. Още малко ще поиграе и свършва. Той е вече пенсия като мен.

Отмениха ни чист гол. Писна ми. Вече не знам какво да кажа за тези съдии. Или футболният съюз ще взима мерки или ще върнем старото време. Защото това е трети мач, в който те си правят каквото искат с мен. Значи или това е краят, или ще вземем мерки по друг начин. Чист гол тук, чист гол със Септември, където ни хванат, там ни режат. Аз пари на никого не давам и няма да дам. Това е проблем, ако искат от мен няма да вземат нищо. Аз играя феърплей. Затова съм си независим.

От мен нищо не зависи, но и аз съм си независим, като никой не може да каже, че съм зависим от него. Ще взема мерки, тъй като вече ми писна да си харча парите, а някой да си прави каквото си иска. Какви ще са мерките? Ще видите", заяви Крушарски.

Берое победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 с гол на Мартин Камбуров

Мартин Камбуров направи разликата между Берое и Локо (Пд)

Нападателят наказа бившия си отбор