Една от легендите в българския футбол - Христо Бонев заяви, че според него Мартин Камбуров има място в националния отбор. Зума разкритикува формата, в която се намира съставът ни:

"Започваме много лошо годината. Срещата с Босна и Херцеговина визирам на националния тим и мисля, че е лош знак за Лигата на нациите и евроквалификациите. Чух след мача всички изказвания и на мен ми се набива нещо съвсем различно от това, което говорят представители на националния отбор - че започнахме да свикваме със загубите.

Бруно Акрапович: Ако има шанс за участие в Европа, ще се възползваме от него

Акрапович: Ако има шанс за участие в Европа, ще се възползваме от него

"Бакалов беше унесен в играта. Случват се такива неща"

Стана ни навик да падаме. Имахме само една ситуация - на Михаил Александров. Никакво друго положение не създадохме, освен това в малкото наказателно поле на съперника се заигра и волейбол.

Нали сега имаме и финални срещи във волейбола между Пирин (Разлог), Левски, ЦСКА, Монтана прочие клубове и може би гледат много телевизия и започнаха да искат с ръце да вкарват голове. Но това не се разрешава освен от нашите съдии. Мисля, че много трябва да се замислим, преди да започнат сериозните мачове.

Крушарски в типичния си стил: За какво ни е шестица - или ще ставаме шампиони, или няма

Крушарски в типичния си стил: За какво ни е шестица - или ще ставаме шампиони, или няма

"По-добре да сме във втората част, за да може да има по-голяма интрига"

Навикът да губим ме навежда на мисълта, че придобиваме манталитета на Люксембург, на Малта, на Фарьорските острови. И това ме притеснява. Познавам Хубчев, той е сериозно момче, трябва да вземе веднага мерки. Не толкова за хората, които вика.

Тъй като ние нямаме такъв богат асортимент от футболисти, но тези, които получават повиквателни, трябва да знаят, че излизайки срещу който и да е отбор, трябва първата им мисъл да е победа. А не да сме доволни от това, че сме взели участие в някаква среща.

Не само голмайстор. Камбуров е и един от най-добрите футболисти в момента в България. И не знам годините ли са причината или някакви други причини има, че не го викат в националния отбор", каза Бонев.

Анте Аралица пред ТОПСПОРТ за Локомотив (Пд), българския футбол и Мондиал 2018

Анте Аралица пред ТОПСПОРТ за Локомотив (Пд), българския футбол и Мондиал 2018

Вижте какво сподели нападателят специално за нашата медия