Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев изрази задоволство от работата на Бруно Акрапович и резултатите на отбора от началото на сезона, въпреки трудния старт в Първа лига.

"Дори и най-запалените локомотивци, които са оптимисти, не са очаквали такъв точков актив от отбора. Даже имаше разговори, че от първите пет кръга няма да спечелим и точка. Но Акрапович и футболистите опровергаха всички тези негативни предвиждания. Той заслужава поздравления за това, което прави. По отношение на играта ще кажа, че той познава много добре качествата на всеки един от футболистите, които е селектирал. Защото голяма част от тях са в Локо по негов избор. Така той успява по-лесно да изгради и разгърне своя тактически план. Виждаме, че той му носи успех, както и на отбора. До осмия кръг Локомотив победи Лудогорец в Разград, Ботев като гост и сега Левски. Никой не е очаквал да победи в Разград. Песимистите чакаха да загубим и дербито с Ботев, а Акрапович ги опроверга. А накрая спря и серията на Левски", заяви Бонев.

"За случайност не може да говорим. Много хора казват, че играта на Локомотив не е толкова привлекателна и атрактивна, но пък е печеливша. По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Не случайно собственикът на клуба Христо Крушарски изявява желание да победи и Ливърпул, ако му е кеф, както сам каза. Аз познавам Юрген Клоп от периода му, когато бе начело на Майнц 05 и ако му е същият телефонния номер ще му се обадя да направим една контролна среща, или в Ливърпул или в Пловдив", добави Зума пред marica.bg.

Христо Бонев: Исках да играя с Георги Аспарухов в Левски

Христо Бонев: Исках да играя с Георги Аспарухов в Левски

"За мен Гунди беше като от друга планета"