Христо Бонев коментира голямата победа на Локо (Пловдив) над Лудогорец. Ето какво каза легендата на клуба и националния отбор:

Локомотив (Пловдив) представи Паоло Уртадо

Локомотив (Пловдив) представи Паоло Уртадо

Има 38 мача с националния отбор Перу

"Ще бъда откровен с вас, от много години не съм виждал мач на такова ниво в нашето първенство. Локомотив (Пловдив) и Лудогорец изнесоха спектакъл, украсен с пет гола.

Искам да кажа и на Тунчев, и на щаба му, и на момчетата, водени от най-големия лидер Митко Илиев - огромно благодаря за това, което успяха да направят срещу разградчани.

Теренът на стадион "Локомотив" ще бъде подменен

Теренът на стадион "Локомотив" ще бъде подменен

Такива са плановете при строежа на трите трибуни

Бяха дисциплинирани и през цялото времетраене се бореха за името на отбора. Най-мъчно ми стана, че нашите фенове, които многократно са показали, че обичат отбора, не можаха да бъдат близо до своите любимци.

Трябва да признаем, че Лудогорец е изключителен отбор с много силни футболисти. Тим, който може да ти отбележи гол във всеки един момент, ако не си нащрек през всички 90 минути.

Най-добрите в техните редици бяха Недялков и Десподов. Най-радващото в случая е, че говорим за български футболисти", коментира пред "Тема: Спорт" почетният президент на "черно-белите".

Паоло Уртадо: Щастлив съм, че подписах с Локомотив (Пд)

Паоло Уртадо: Щастлив съм, че подписах с Локомотив (Пд)

"Играл съм на Мондиал 2018, имам и трето място за Копа Америка"