Нападателят на Локомотив (Пловдив) - Георги Минчев, беше много щастлив след успеха с 4:0 над Родопа (Смолян) в турнира за Купата на България. Минчев реализира хеттрик.

"Започнахме сериозно мача и не подценихме съперника. Мисля че заслужено се поздравихме с успеха. Миналата година изиграхме доста тежък мач срещу Загорец и тази година нямахме право да подценим никой отбор. Всеки гол, независимо дали е за Купата или първенството, ме прави щастлив и се надявам да продължа така. По-трудно тръгна сезонът за нас, но мисля, че постепенно навлизаме в добра форма. Предстои дерби, всеки знае заряда на този мач, но ще влезем мотивирани и се надявам да се поздравим с успеха. Победата закъсня, трябваше да дойде доста по-рано, но нямахме късмет.

Надявам се занапред да продължаваме с победите, защото ние сме Локомотив и винаги играем за победа. Ключовото в мача с Ботев ще бъде агресията и който бъде по-мобилизиран ще спечели мача. Надявам се със силата на нашата публика да вземем трите точки. Ботев няма нищо общо с отбора от миналата година. Взеха нови футболисти и са много по-добри, но ние излизаме за победа".

Тунчев: Имахме обеца на ухото от предишните години

Тунчев: Имахме обеца на ухото от предишните години

"Някои от новите момчета имаха нужда от игрови минути"