Александър Тунчев, Георги Илиев и Стоян Колев ще водят Локомотив (Пловдив) поне до Нова година. Такова е желанието на собственика Христо Крушарски и спортния директор Георги Иванов.

Имаше вариант Гонзо да застане начело на тима, но това няма да се случи, въпреки че той има необходимия лиценз Про за старши треньор.

Днес Иванов ще уведоми футболистите за настъпващите промени.

Тайрън Иваноф кара проби в Локо (Пд)

Българин, роден в Белгия, кара проби в Локо (Пд)

Заради пандемията от коронавирус той е освободен

Неофициалният дебют на Тунчев и компания начело на Локомотив ще бъде в петък, 13 ноември. Тогава "черно-белите" ще изиграят контрола срещу Берое, пише "Мач Телеграф". Двубоят е от 14:00 часа на "Лаута".

За спаринга на проби трябваше да дойде чужденец. Все още обаче не е ясно дали играчът ще пристигне, защото желание за идването му имаше вече бившият наставник Бруно Акрапович. И той движеше нещата около евентуален трансфер.

Бруно Акрапович извежда ЦСКА за първа тренировка в Панчарево

Бруно Акрапович извежда ЦСКА за първа тренировка в Панчарево

Той ще запознае играчите с всичките си изисквания и ще въведе вътрешен правилник

Официалният дебют на Александър Тунчев, Георги Илиев и Стоян Колев ще бъде на 22 ноември, неделя. Тогава от тима приемат ЦСКА 1948, като двубоят е от 17:30 часа.

Локо е на второ място в класирането, с 3 точки по-малко от лидера Лудогорец. И двата тима имат по един отложен двубой - този на "черно-белите" е гостуване на Левски на "Герена". Все още няма насрочена дата за сблъсъка в столицата.