Новият спортен директор на Локомотив (Пд) - Георги Иванов увери, че подкрепя изцяло старши-треньора Бруно Акрапович и не иска да бъде наставник на "смърфовете".

Ръководителят обяви като задължителна цел пред отбора участие в първата шестица на плейофите в първенството. Гонзо посочи още, че едва след време ще бъде оценено направеното от собственика Христо Крушарски за Локомотив.

Косоварски талант пристигна в Локомотив (Пд)

Косоварски талант пристигна в Локомотив (Пд)

"Черно-белите" ще го пробват в няколко тренировки

"Той е един много добър човек, който е успял в бизнеса и освен това обича Локомотив, а обича и футбола. Един много коректен човек, за когото думата е закон. Той и Тодор Батков имат моето уважение за това, което са направили. Когато искаха Батков да си ходи аз им казах, че ще дойде един момент, в който ще плачат и трябва паметник да му направят на "Герена", а сега мога да кажа същото за Христо Крушарски".

"Футболът е спорт с много фенове и всеки от тях има различно мнение. Ако имате пет човека, всеки ще мисли по различен начин. Сега обаче вече Локомотив спечели Купата, а едва след време хората ще оценят какво е направил Крушарски за клуба".

"Знаете, че има три водещи отбора, а нашата цел е да се приближим максимално до тях. Амбициите ни може да не са само да ги настигнем, а и нещо повече, но е рано да се говори за това. Сега обаче задължително е място в първата шестица. Вече за Купата е малко по-сложно, защото там се играе по 1-2 мача. Нека не прескачаме етапи, но началото на сезона е една добра предпоставка за бъдещето. Все пак обаче Локомотив не може да се сравнява със заплатите в ЦСКА, Левски и Лудогорец, но пък трябва да бъде един трамплин за футболистите. Смятам, че те имат глад за успех и това е най-важното. Няма го и това напрежение, което например е в Левски, че всяка година трябва да успееш. Ние трябва да се радваме на играта и да продължим развитието му".

Георги Иванов: Левски, ако иска да успее, трябва да вземе пример от Крушарски

Георги Иванов: Левски, ако иска да успее, трябва да вземе пример от Крушарски

"Аз обещавам работа, честност, коректност"