Георги Иванов застана пред медиите, след като научи съперникът на Локомотив (Пд) за осминафиналите в турнира за Купата на България. Гонзо коментира и битката за първите три места в шампионата.

"Всички отбори, които са достигнали до тук, са силни. Може би сме фаворити, но няма да бъде лек мача с Литекс", започна той.

На въпрос дали битката за медали и първите места в първенството няма да бъде приоритет, Иванов отговори: "Нашият отбор е добре подготвен и ще играем на двата фронта. Специално за първенството още нищо не е ясно, има прекалено много мачове, които ще определят класирането. Винаги който е домакин, има предимство, но няма да подценим отбора на Литекс, нищо че е във Втора лига. Да, желанието на собственика Христо Крушарски беше да играем с Левски, но мисля, че ако вървим напред в турнира, и Левски няма да ни избяга".

"Не намирам логика да се ограничи влизането в нашето първенство на вратари, които са извън ЕС. Но така или иначе Локомотив това не го касае, тъй като имаме български вратари и те са от най-добрите в първенството. По принцип колкото повече ограничим чужденците, толкова по-силен национален отбор ще имаме. Това обаче не може да се случи заради Европейския съюз, но не смятам, че вратарският пост в България е проблемен, за да взимаме такива решения", завърши Георги Иванов.

Карагарен: Изключително много се радвам, че съм сред избраниците на Красимир Балъков

Карагарен: Изключително много се радвам, че съм сред избраниците на Балъков

"Това ми е първа повиквателна и за мен ще е огромна чест да играя за България"