Фен клубът на Локомотив (Пловдив) излезе с открито съобщение до Община Пловдив, Рудин "ООД", Инжпроект "ООД", а също така и до ПФК Локомотив. Причината за това е недоволството им от голямото забавяне по реконструкцията на "Лаута" и все още липсващите действия и стартиране на ремонтни дейности.

Публикуваме написаното от феновете без редакторска намеса:

До Община Пловдив,

Рудин ООД,

Инжпроект ООД,

ПФК Локомотив Пловдив

Лидерът в Северна Македония си хареса ас на Локо (Пд)

Лидерът в Северна Македония си хареса ас на Локо (Пд)

Шкендия иска Бирсент Карагарен

След поредната информация за забавяне на поставените от самите вас срокове за строителството на стадион "Локомотив", част от които публикуваме, искаме да зададем няколко конкретни въпроса: По какви причини възлагането за проектиране от община Пловдив се извърши чак на 08.03.2021 г., след като поръчката е подписана на 31.12.2020 г?

Кой носи отговорност за огромното забавяне, заради което законовият срок от 45 дни за изготвяне на идейния проект започна да тече едва след 08 март 2021 г.?

Какво пречи на фирмата, която проектира стадиона, 100 дни след подписване на договора за поръчката все още да няма изготвен идеен проект?

Пари в Локомотив (Пловдив)

Пари в Локомотив (Пловдив)

"Смърфовете" взеха заплатите си за декември

Кога представители на тази фирма смятат да представят проекта пред обществеността? Това е обществено значим проект, финансиран с държавни средства, а не частен проект, поради което обществеността е пряко заинтересована. Г-н Живко Желев, управител на фирма Рудин, кога да очакваме реални действия по стадиона?

Моля да се ангажирате с конкретна дата. Защо се предвижда да се строи по трибуна на година и това не е ли абсурден срок за фирма с капацитета на Рудин ООД?

Настояваме визията на бъдещия стадион Локомотив да бъде представена за обсъждане пред феновете, преди да бъде внесена в общината, нещо което неколкократно беше обещано на предишни срещи. За нас стадионът е втори дом и е логично нашето мнение да бъде отчетено.

Ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, като представители на една голяма общност, държим на пълна прозрачност, адекватна информация и очакваме отговорите на тези въпроси в най-скоро време без повече отлагане!

Гонзо отговори на Венци Стефанов: Много е страшно да си мислиш, че си от Лондон, а да си от Лом

Гонзо отговори на Венци Стефанов: Много е страшно да си мислиш, че си от Лондон, а да си от Лом

"Чудих се кой зъл гений два месеца преди края на шампионата е измислил тази анкета за промяна..."

Настояваме за периодично предоставяне на информация за напредъка на работата по проекта".