Фенклубът на Локомотив (Пловдив) и The Magic of Plovdiv почетоха своите клубни легенди като ги поканиха и дариха с прекрасни кошници, пълни с лакомства по случай Великден, съобщиха "черно-белите" запалянковци.

Ето какво написаха от Фенклуб "Локомотив Пловдив":

"На стадиона дойдоха "черно-бялата" икона Христо Бонев, футболист №1 на Пиринска, Вардарска и Егейска Македония, екзекуторът на Дино Дзоф и рекордьор по отбелязани голове във вратата на Ботев - Гочо Василев от станалото покрай него световно известно село Делчево, Неврокопска околия. Вторият капитан на отбора от 80-те години Гальо Пеев, а също така вратарите Трифон Бръмбаров и Венко Камбуров. Почетен бе и виртуозния левичар от Кършияка Володя Фатов.

Фенове от Пловдив със специална изненада за Димитър Илиев

Фенове от Пловдив със специална изненада за Димитър Илиев

Той получи специално изработена бутилка вино

От името на ветераните благодарност изказа вратарят от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век Трифон Бръмбаров. Негови емоционални думи насълзиха дори Христо Бонев. "Той е истинска легенда. С какво ли не го примамваха други отбори, но той предпочете родния Локомотив и го издигна до най-големите. Жалко, че са малко записите на мачове от онова време. Той беше световна класа", споделят те.