Фенклубът на Локомотив (Пловдив) стартира кампания за набиране на средства за откриването на трибуна "Бесика" на стадиона на отбора в пловдивския парк "Лаута".

"Остават броени седмици до откриването на новата трибуна "Бесика"! Години наред най-запалените привърженици поддържаха огъня на емоциите от трибуна, която беше далеч от нивото на черно-бялата публика.

Днес силуетът на трибуна "Бесика" се извисява внушително от северната страна на терена на ст. "Локомотив". Настъпва моментът, в който новият дом на черно-бялата торсида ще ври и кипи и няма да дава миг спокойствие на гостуващия отбор. Новата трибуна заслужава подобаващо откриване.

Ето защо Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) и организираните привърженици откриват кампания по набиране на средства за организирането на това събитие, за да остане този ден завинаги в спомените на клуб и публика.", написаха от фенклуба на Локомотив.

От клуба на привържениците уточняват, че даренията могат да бъдат в размер, който носи "черно-бяла" символика:

- 15,05 лева (датата, на която Локомотив победи градския съперник Ботев във финала за Купата на България - 15 май 2019 година);

- 19,26 лева (каквато е годината на създаване на клуба - 1926 година);

- 27,74 лева (колкото са местата на трибуна "Бесика" - 2774).

В рамките на кампанията в барчето и магазина за фен артикули пред стадион "Локомотив" ще бъдат разположени кутии за дарения в брой.

Томаш в търсене на първа победа над Берое като треньор на Локо (Пловдив)

Томаш в търсене на първа победа над Берое като треньор на Локо (Пловдив)

Днес Томаш за трети път ще гостува на бившия си тим