Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция в социалните мрежи, в която разкритикува начина на управление на ръководството на "черно-белите".

"През последната година наблюдаваме впечатляващи постижения в управлението на клуба:

1. В продължение на месеци не беше проведено общо събрание на клуба.

2. В продължение на години по базата в Тракия, "гордостта" на Христо Крушарски, парите за която потънаха в последните две години, не се случва нищо.

3. Онлайн магазинът на клуба е собственост на фирма с управител Таско Тасков. Същият магазин не функционира нормално и всичко около него е далеч от нормалното за футболен клуб.

4. Маркетингът на клуба е в печално състояние.

5. Не е предприета дори и една стъпка за изграждането на клубен магазин и музей.

6. И не на последно място, за всичко посочено по-горе ръководството САМО си постави срокове, които системно не спазва.

Ако лицата от ръководството на клуба не са разбрали, те се намират в Пловдив. Не някъде другаде, а в Пловдив, в Локомотив (Пловдив). Българската действителност е такава, че в ръководството на Локомотив (Пловдив) се подвизават знайни и незнайни ловци на слава и бързи пари, аматьори, които трупат актив на гърба на клуба.

Не желаем лица като Таско Тасков и Иван Иванов, с прякор от сферата на флората, да участват в клуба под каквато и да е форма. И двамата имат достатъчно съмнителна репутация, което носи негативи на Локомотив. Професионалните им качества са извън всякакво съмнение - такива просто няма. Очакваме тези лица повече да не се появяват на Лаута. Ако все пак го направят, изходът ще им бъде посочен незабавно.

Притеснително е, че ръководител в клуба напуска само четири седмици след като се е присъединил. Очевидно е, че дори и такъв кратък период е бил достатъчен, за да лъснат хаосът, липсата на организация и въпиещата аматьорщина на всички нива в клуба от години насам. Успехите не могат да го прикрият.

Нелепо е как дребни битови проблеми не намират решение седмици наред. А може би лицата, които са начело на клуба, подхождат по същия начин и при решаването на такива проблеми у дома. Не би ни изненадало.

Не желаем да слушаме арогантни глупости и изтъркани приказки от лица, попаднали по стечение на обстоятелствата в Пловдив. Докато сте тук вършете като хората това, което се иска от вас, и без много излишни приказки!", гласи официалната позиция на фенклуба на Локомотив (Пловдив).