Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев остана доволен след последното домакинство на отбора за сезона, спечелено с 2:1 срещу Черно море. Опитният футболист, вкара гол и спечели дузпа за своя тим. След мача той заяви, че в предишните двубои не са се представили на ниво заради субективни фактори.

"Беше важно да завършим сезона подобаващо. Дойдоха не малко хора да ни подкрепят. Първото полувреме не беше много добро за нас, въпреки че имахме хубави ситуации. През второто мисля, че доста по-добре контролирахме топката, създадохме положения и вкарахме два гола. Имахме още няколко положения, които не изиграхме по най-хладнокръвния начин. Видяхте колко млади момчета влязоха, това е пътят. Естествено, че има много неща, които трябва да се подобряват.

Локомотив (Пловдив) - Черно море 2:1 в мач от efbet Лига

Локо (Пловдив) победи драматично Черно море в мач за престиж и записа първа победа в плейофите

Вижте подробности

Петър Андреев има качества и трябва да ги използва. Проблемът на днешните млади момчета с качества е, че не мислят и не се вслушват. Направи супер пробив и ми я подаде идеално. От него си зависи да грабне своя шанс.

Самото име Локомотив задължава да даваш всичко. Това, че последните мачове не се получаваше, до известна степен имаше субективни фактори. Даваме всичко от себе си - понякога се получава, понякога не. Всеки даде всичко, на което е способен", заяви Илиев.