Димитър Илиев говори пред БНТ, като изрази мнение, че сега Локомотив (Пд) е по-силен отпреди 12 месеца.

Ето какво каза капитанът на "смърфовете":

"Тайната е да работиш постоянно и да имаш съотборници, които да ти помагат и да гледате заедно в една посока, както беше в Локомотив в последните две години и половина. Трябва и голяма доза шанс да се опазиш от контузии и да ти върви играта. Да си на точното място в точния момент.

Англичанин подписва с Локомотив (Пд)

Англичанин подписва с Локомотив (Пд)

Конър Руън за последно се е подвизавал във Финландия

Антон Недялков и Валентин Антов са най-добрите български защитници в последните години. Показват постоянство. Антов го чака бляскаво бъдеше, ако продължи по същия начин. Сигурен съм, че ще печели наградата футболист на годината неведнъж.

Младата вълна в Локомотив (Пловдив) настъпва

Младата вълна в Локомотив (Пловдив) настъпва

Александър Тунчев иска да залага на собствени кадри

Основната цел с Локо е да задържим мястото си в Топ 3 и е постижима с оглед това, което показваме в контролите. Отборът не е по-слаб от предишната година, дори напротив - по-силен е. За атака на върха е трудно да се говори. Лудогорец е в пъти по-организиран, с по-голям бюджет и по-класни футболисти. Трудно ще го детронират и другите отбори. Ние искаме да сме фактор.

Силно се надявам и вярвам, че тази промяна в националния отбор, за която от дълго време се говори, ще настъпи с Ясен Петров. Познавам го, работил съм с него. Мисля, че е точният човек. Качествата на футболистите са много по-големи от това, което показват с националната фланелка. Надявам се Петров да запали искрата, която всички се надяваме да видим. Първият мач с Швейцария ще е показателен за това дали ще видим тази промяна. Основният проблем досега беше липсата на самочувствие и увереност", каза Илиев.

Локо (Пд) се изправя срещу Созопол в контрола

Локо (Пд) се изправя срещу Созопол в контрола

Проверката е в сряда