Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков анализира старта на полусезона за "смърфовете" срещу отбора на Верея.

"Направихме добра подготовка в Турция. Но едно е в контролите, а съвсем друго в официалните мачове. Хубаво е да тръгнем с победа за самочувствие, но и съперникът мисли и иска същото. Верея не е лош отбор. Смятам, че нашият отбор е по-класният.

Надявам се на три точки. Няма как да ги подценим. Като изключим Лудогорец, в България всеки може да бие всеки. Ние не смятаме, че сме нещо по-голямо. Верея има млад и амбициозен треньор, играят добре. Резултатите им го доказват. У дома загубиха само от Левски и Лудогорец. Чака ни тежък двубой. Много важно е да тръгнем с успех. Лесен мач в България няма", коментира Цветков пред "Тема спорт". Относно подсилването на тима той каза:

Ераносян избра играчите, с които ще бори Верея

Ераносян избра играчите, с които ще бори Верея

Треньорът определи група от 18 футболисти

"Каква селекция?! Ние си запазваме отбора от миналата година. Напуснал е само Райнов, който в последните мачове при Ераносян не играеше. Ние си продължаваме с този отбор, който беше. Смятам, че сме подготвени добре за пролетта. Има още много мачове. Апетитът идва с яденето. Нека първо се класираме в първата шестица, защото виждате разликата колко е малка - една-две точки, и колко отбора се борят. Дунав не трябва да се отписва.

Берое започна силно. Никой не е абониран за място в Топ 6, като изключим Лудогорец. Видяхте и при Левски за какво става въпрос. Още е рано да правим прогнози и сметки. Ние си играем мач за мач", завърши спортният директор на смърфовете.