Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов коментира пред "Тема спорт" предстоящия мач на "черно-белите" срещу Левски. Двубоят е днес от 17:30 часа на "Герена". 

"Предстои мач, в който всичко може да се случи. Знаете, че първите двубои след зимна подготовка са непредсказуеми. Очаквам добро представяне на Локомотив срещу Левски. Няма да се изненадам, ако се получи обратен резултат, на този, който е очакван от феновете на "сините" - победа за Локомотив. Основанието ми за това предположение е представянето на отбора в контролите. Направи ми впечатление желанието, с което футболистите играха в тези мачове. 

Левски приема Локомотив (Пловдив) в мач от първия пролетен кръг на Първа лига

Левски без право на грешка в дебюта на Дерменджиев

"Сините" приемат Локомотив (Пловдив)

Локомотив отдавна има изграден стил. Видяхте, че за нас не бяха изненада успехите срещу Левски и Лудогорец през есента. Това беше стилът на Акрапович - прибрано и чакане на момента. Тактиката в дадена среща е от голямо значение, а когато футболистите изпълняват указанията, идва и победата. 

Във футбола скандалите са ежедневие. Да не би в Левски, ЦСКА и Лудогорец да няма такива скандали, като този между Райков и Акрапович. Мисля, че ако трябва да се сравняват нещата, там дори са по-големи. 

Имам наблюдения от Левски от лагера, който проведоха в Кипър. Хубаво е, че взеха български футболисти. Как ще изглежда отборът обаче не мога да гадая. Георги Дерменджиев е доказан треньор. С него сме съученици и от много години близки приятели. Всички знаем, че обстановката на "Герена" е различна от Разград. Дано бързо се настрои на вълна Левски", заяви Узунов.

Посинкович и Ожболт аут от групата на Локомотив (Пловдив) за мача с Левски

Посинкович и Ожболт аут от групата на Локо (Пд) за мача с Левски

Момчил Цветанов на разположение на Бруно Акрапович