Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов коментира наказанията, които получиха играчите на "черно-белите" Анте Аралица и Симеон Райков след мелето с футболистите на Славия. 

"Наказанията са тежки, но аз мисля, че в един боксов двубой трябва да има двама състезатели. Когато някой не се яви, няма такава среща. Не знам дали ще разберете моето становище по въпроса. Действащите лица, изпокрили се в тунела и на терена, не са наказани.

В самия протокол са описани деянията на Радо Станев, който е мой личен приятел, за жалост, в момента. Футболистът - Гамаков. Но ние не виждаме справедливост в момента. Сами сме си виновни. В крайна сметка трябва да има справедливост. Когато едните биват наказани, трябва и другите да са наказани. Ако наказание има Радо Станев и мач или два не се седне на пейката, например, мисля, че двубой пак ще има. 

Нали е имало екшън?! В него трябва да има действащи лица. Аз като гледам нашите май сами са били. Който и да питате от двата лагера - всички казват, че е имало бутане, но не и удари. Говорихме и със Симеон Райков и Аралица. Последният каза, че само са си допрели главите. Така обаче са описали длъжностните лица. 

Ще преценяваме дали да обжалваме, нека видим първо становището на Дисципа", обяви Узунов пред "Дарик". 

Райков: Просто бутнах футболист в мелето, не знам защо ме наказаха за пет мача

Райков: Просто бутнах футболист в мелето, не знам защо ме наказаха за пет мача

"Надявам се от Локомотив (Пд) да обжалват наказанието ми"