Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира пред Дарик радио и преддстощия директен сблъсък с ЦСКА за второто място в първенство, както и анализира актуални теми около отбора.

"За момента това се оказва най-важния и най-интригуващия мач. Вчера имахме възстановителна тренировка. От днес почваме да мисли изцяло за ЦСКА. Гледахме мача на "червените". Видяхме добрите неща. Ще запознаем момчетата с начина, по който ЦСКА играе. Ще се опитаме да вземем максимума в събота".

"За съжаление Салинас няма да можем да го използваме до края на сезона. Изпратихмуе го вкъщи. Да се надяваме, че останалите, които имат болежки ще са на линия. Първоначално има пукната частица на длънта. След това изкара COVID-19. Сега има болки в рамото. Петър Витанов имаше проблеми. На пъров място е здравето на играчите. Той каза, че се чувства добре и за това игра срещу Берое. Кристиан Илич почувства напрежение срещу Лудогорец в бедрото, но мисля, че ще е готов за двубоя. Мартин Луков стартира натоварнания според предписанията на лекарите. Той взима участия в тренировките на вратарите, но е рано да влиза в игрите".

СТК обяви промените в програмата заради мачовете на ФК ЦСКА 1948

СТК обяви промените в програмата заради мачовете на ФК ЦСКА 1948

Вижте ги

"Не мисля, че ще има някакво напрежение. Може би напрежението ще е при тях, тъй като след три дни те играят финал за Купата на България. Ние ще направим всичко по силите си да завършим втори, но и третото място ще е успех за нас", каза Тунчев. "Това, че мачът с ЦСКА 1948 бе отложен не ни попречи много. В движение прекроихме програмата", добави треньорът на Локо.