Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев изрази готовността си да си подаде оставката като треньор на "черно-белите". Той говори след нулевото равенство с Ботев (Враца). Ето какво още каза той:

"Може би не ни стигна късмет. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Липсата на точки внася напрежение у футболистите и това е една от причините да се представят по-слабо.

Имаме нови играчи и им трябва време за адаптация, много основни играчи ни напуснаха през лятото. Новите момечата се стараят, но им е нужно време за адаптация.

Ако има оферта към даден играч, той може да напусне. Това ще бъде притеснително, защото в предни позиции разполагаме само Митко и Минчев и ако някой от тях ни напусне, ще имаме проблем.

Паузата идва в точния момент. Ще работим с новите, които се присъединиха по-късно в подготовката ни. Аз съм готов да поема отговорността, ако ръководството прецени. Локомотив не заслужава да се намира в тази ситуация, така че аз съм готов да поема отговорност за нашето представяне", каза Тунчев.