Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Тунчев говори след победата на неговия тим над Пирин (Благоевград). Ето какво каза той:

"Доста време чакахме тази победа. Нашата настоятелност и постоянството ни помогнаха да стигнем до успеха. Успяхме да вкараме и създадените положения. Трябва да имаш и малко късмет. Когато той ти убягва е доста по-трудно.

Най-радващото е, че двамата ни нападатели вкараха головете. Дано това да им даде повече самочувствие. Не мисля, че е трябвало да има пристнение в нашия тим. Ние диктувахме темпото. Стояхме доста добре на терена и заслужено победихме.

С една победа нищо чак толкова не се променя. След два дни ни чака още един тежък мач. Този успех може да ни помогне да си вдигнем самочувствието, но нищо повече. Нормално е да има умора при момчетата, но мисля, че ние сме се подготвили добре.

Имаше разговори с Исмаел Иса, но дотам. Същото важи и за Тонев. Ние сега нямаме и възможност да вземем някой от тях. Липсваше ни отбелязването на головете, надявам се това да го затвърдим след днешния мач", каза Тунчев.

Локомотив (Пловдив) победи Пирин (Благоевград) с 2:1

Локомотив (Пловдив) се отпуши на "Лаута" след успех над Пирин (Благоевград)

Георги Минчев и Димитър Илиев носят трите точки за "черно-белите"