Tреньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш бе много разочарован от отпадането на отбора от Купата на България. "Черно-белите" загубиха от Черно море с 1:3.

"Контролирахме играта, допуснахме 1 гол от нищото. Като ни вкараха, в съблекалнята им казах някои неща, но после видяхме най-слабото второто полувреме. Това ми показва, че с някои хора не трябва да се работи по такъв начин. Вместо да завършим по най-добрия начин годината, ние отиваме в друга посока. Може би така е трябвало да се случи, за да им дойде на някои играчи акъла или да се разделим.

Поемам си и моите забележки към себе си, но явно някои хора са в почивка. Резултатите те принуждават да се раздадеш докрай, не е проблем да губим, но начинът, по който губиш. разочарован съм.

Не искам да живуркам. Локомотив е отбор с традиции, който не трябва да се лъкатуши, аз искам да има класа, хора, които искат да се развиват и да поддържат ниво, това е класата, а не един да играеш добре един мач, а два да падаш.

Сега съм разочарован, не мога да давам оценки. Влязохме добре в мача, вкарахме, но не може да реагираме така безпомощно. Аз не съм от вчера във футбол, няма как да се отклоня от пътя, но може би трябва да отклоня някои от пътя", заяви Томаш.

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 3:1 в 1/8-финална среща от Купата на Бългрия

Матиас Курьор класира Черно море на 1/4-финалите в последния си мач с екипа на "моряците"

Вижте подробности